Klantenservice
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle 1788 reviews
Zoeken

Het is momenteel wat drukker bij PostNL waardoor jouw pakket mogelijk wat langer onderweg is dan je gewend bent. Mocht het pakket op voorgemeld of gesorteerd blijven staan, raden wij aan om een aantal dagen te wachten.

Aqua Marina Liquid Air V1 Double Action Handpomp

Special Price 25,00 Regular Price 45,00
Aqua Marina Liquid Air V1 Double Action Handpomp
Aqua Marina Liquid Air V1 Double Action Handpomp
Special Price 25,00 Regular Price 45,00
Product Usps
Nog 6 op voorraad
Voor 22:00 besteld, dinsdag bezorgd
Korte omschrijving

De Aqua Marina V1 SUP pomp functioneert als handpomp voor de Aqua Marina Breeze, Vapor, Fusion en Monster SUP boards. De handpomp kan SUP board oppompen tot 20 PSI.

 
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor de Aqua Marina Breeze, Vapor, Fusion en Monster
  • Geen elektriciteit nodig
  • Kan SUP boards oppompen tot 20 PSI
  • Stevige aluminium schacht
  • Niet geschikt voor andere SUP boards
Omschrijving

De Aqua Marina V1 SUP pomp is geschikt als handpomp voor de Aqua Marina SUP Breeze, Vapor, Fusion en Monster SUP boards. Dankzij de Aqua Marina V1 SUP pomp kunt u de bovenstaande SUP boards gemakkelijk opblazen. Daarnaast hoeft u geen elektriciteit te gebruiken wanneer u de Aqua Marina V2 hogedruk SUP gebruikt. Dit is erg handig wanneer u op het strand staat. Het nadeel hiervan is dat u met een elektrische SUP pomp uw SUP board nog sneller en makkelijker kunt opblazen.

De Aqua Marina V1 SUP pomp kan SUP boards oppompen tot wel 20 PSI. Hierdoor kunt u met deze luchtpomp de bovenstaande SUP boards opblazen. Daarnaast kunt u de SUP boards tot 8 PSI versneld oppompen door de speciale modus in de luchtpomp. U dient deze wel na de 8 PSI uit te schakelen zodat de luchtpomp niet kapot gatat. De schacht van de pomp heeft in totaal een inhoud van 4.4 liter, hierdoor kunt u uw SUP board relatief snel opblazen. De schacht van de luchtpomp is gemaakt van stevig aluminium en de barometer is schokbestendig. Hierdoor gaat de Aqua Marina V1 SUP pomp erg lang mee.

Specificaties

Inhoud 2.2L + 2.2L
Maximale luchtdruk: 20 PSI
Kleur: Rood en zwart
Fabrieksgarantie: 1 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011192
Merk
Aqua Marina
Bijlage