Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven klantenservice- en magazijnmedewerkers. Solliciteer direct

Aqua Marina Hyper Opblaasbaar SUP Board 2021

Het Aqua Marina Hyper opblaasbaar SUP Board 2021 is een stabiel SUP board geschikt voor lange tochten. Dit Aqua Marina SUP boardheeft een draagkracht van 170kg.

Productnummer
10011004
0,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Door het lange en grote ontwerp ideaal om te gaan touren
  • Voorzien van een dubbel bagagekoord voor extra veel spullen
  • Extra veilig SUP board dankzij de dubbele luchtkamer
  • Een goede houding op het SUP board dankzij de voetsteun
  • Wordt geleverd zonder peddel

Omschrijving

De Aqua Marina Hyper is speciaal ontworpen voor lange tochten en het meenemen van veel bagage. De dubbele luchtkamers en het grote ontwerp maken de Aqua Marina Hyper zeer stabiel. Dit maakt de Aqua Marina Hyper ideaal om op lange avonturen te gaan. Ondanks het grote volume van het SUP board is het ook mogelijk om erg snel te suppen. De Aqua Marina Hyper is namelijk erg gestroomlijnd De Aqua Marina Hyper onderscheid zich door middel van het grote, snelle en robuuste design. Dit maakt de Aqua Marina zeer geschikt om grote afstanden te suppen.

De Aqua Marina Hyper heeft een lengte van 381cm, een breedte van 81cm en een dikte van 15cm. Daarnaast is het SUP board voorzien van twee bagagekoorden zodat u gemakkelijk al uw bagage mee kunt nemen op het water en extra lang kunt suppen. Bovendien bestaat de Aqua Marina Hyper uit twee luchtkamers, zo zal u niet zinken als er één luchtkamer lek gaat. Dit maakt de Aqua Marina Hyper erg veilig zelfs wanneer u lange tochten gaat suppen. Het volume van 370L, de bagegekoorden en de dubbele luchtkamers maken de Aqua Marina Hyper ideaal voor lange tochten. De Aqua Marina Hyper is gemaakt van dropstitch PVC. Dit materiaal kan je erg stijf oppompen tot 15 PSI, zo is het SUP board zeer stabiel. Het grote oppervlakte in combinatie met het stevige PVC materiaal maakt de Aqua Marina zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor beginnende gebruikers.

De Aqua Marina Hyper is voorzien van diverse specificaties zodat u comfortabel kunt suppen. De Aqua Marina Hyper beschikt over een krokodillen gravering. Dankzij dit gegraveerde deck heeft u altijd grip op uw board en kunt u moeiteloos bochten maken. Tevens beschikt de Aqua Marina Hyper over meerdere handvatten zodat u het SUP board gemakkelijk kunt optillen en vervoeren. Dit komt ook mede door het lichte gewicht van 12kg. Dit maakt de Aqua Marina Hyper zeer gebruiksvriendelijk.

De Aqua Marina Hyper wordt standaard geleverd met de draagtas, luchtpomp, vin en veiligheidskoord. Dankzij de draagtas kan je de Aqua Marina Hyper overal gemakkelijk mee naar toe nemen. Met behulp van de luchtpomp kunt u het SUP board gemakkelijk en snel oppompen. De meegeleverde vin maakt de Aqua Marina Hyper nog stabieler en is bovendien inschuifbaar. Zo kunt u deze er altijd op- en afschuiven. Het veiligheidskoord zorgt ervoor dat u nooit uw SUP board zal verliezen tijdens het suppen. U kunt het veiligheidskoord namelijk verbinden aan uw enkel. Let wel op, de Aqua Marina Hyper wordt niet geleverd met een peddel.

Specificaties

Specificaties
ProductnaamHyper
Materiaal3-Laags PVC
Afmetingen381 x 81 x 15
Gewicht (kg)12,00
Draagvermogen (kg)170,00
PeddelsNee
PompNee
DraagtasNee
VoetensteunNee
BagagedragerNee
ZittingNee
GoPro-bevestigingNee
Aantal vinnen1,00
Aantal luchtkamers1,00
In de verpakkingSUP board, draagtas, veiligheidskoord, vin
Fabrieksgarantie1 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aqua Marina Hyper Opblaasbaar SUP Board 2021
Uw waardering