95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2336 reviews
Zoeken

Aqua Marina 350 U-Deluxe Rubberboot

649,94
Waardering:
100% of 100
480KG Draagvermogen Gemaakt van 5-Laags PVC Met 1 jaar fabrieksgarantie
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Aqua Marina 350 U-Deluxe rubberboot is geschikt voor 5 volwassenen en 1 kind. De Aqua Marina rubberboot onderscheid zich door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

 
Plus- en minpunten
 • Geschikt voor 5 volwassenen
 • Vaart dankzij de U-vormige romp geleidelijk over het water
 • Is ruim 10 kg lichter dan de A-Deluxe serie
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Minder stabiel dan de A-Deluxe serie door opblaasbare vloer
Omschrijving

De Aqua Marina 350 U-Deluxe is een opblaasbare rubberboot en is geschikt voor 5 volwassenen en 1 kind. De Aqua Marina 350 U-Deluxe is de grootste rubberboot in het Aqua Marina U-Deluxe segment. De Aqua Marina 350 U-Deluxe onderscheid zich ten eerste door de sterke prijs-kwaliteit verhouding. Zo hebben de Aqua Marina rubberboten een zeer lange levensduur. Daarnaast weegt de U-Deluxe maar 34kg. Dit komt onder andere door de opblaasbare vloer die gemaakt is van versterkt dropstitch PVC. Dankzij het grote formaat is de Aqua Marina U-Deluxe ideaal voor een dagje varen met uw familie of vrienden.

"Heb je een gezin van 5 of 6? Dan past deze rubberboot goed bij jou. Het is namelijk mogelijk om met 6 personen (waaronder minimaal 1 kind) het water op te gaan! "
Dennis - Productspecialist

De Aqua Marina U-Deluxe serie onderscheiden zich van de Aqua Marina A-Deluxe serie door middel van de vorm en het lichte gewicht. De Aqua Marina U-Deluxe serie is voorzien van een opblaasbare vloer in plaats van een houten of aluminium vloer van de A-Deluxe serie. Dit zorgt ervoor dat de U-Deluxe rubberboten gemiddeld 10kg lichter zijn, desondanks zijn de U-Deluxe rubberboten hierdoor minder stabiel dan de A-Deluxe serie. Daarnaast zijn de U-Deluxe rubberboten in de vorm van een U, dit zorgt ervoor dat deze rubberboten geleidelijker over het water varen dan A-Deluxe rubberboten.

De Aqua Marina 350 U-Deluxe is gemaakt van versterkt dropstitch PVC. Dit materiaal kunt u extra stijf oppompen. Dit maakt de Aqua Marina U-Deluxe 350 zeer stabiel en stevig. Dropstitch PVC verlengt de levensduur van rubberboten en is goed beveiligd tegen schade. Mocht de Aqua Marina 350 U-Deluxe toch lek gaan, zult u niet zinken. Dit komt omdat de rubberboot voorzien is van 3 luchtkamers. Zo zal de Aqua Marina 350 U-Deluxe niet zinken als er één luchtkamer lek is. Dit maakt de Aqua Marina 350 U-Deluxe ook een zeer veilige opblaasbare rubberboot.

Het grote formaat van de Aqua Marina 350 U-Deluxe maakt de rubberboot ideaal voor een dagje varen met vrienden of familie. De Aqua Marina 350 U-Deluxe is 350cm lang, 160cm breed en heeft een draagkracht van 480kg. Dit maakt de Aqua Marina 350 U-Deluxe de sterkste rubberboot in de Aqua Marina U-Deluxe serie. De rubberboot geeft u de optie om te peddelen of te varen door middel van een buitenboordmotor. Zo kunt u gemakkelijk een buitenboordmotor aan de achterkant van de rubberboot installeren. Of u kunt er voor kiezen om de peddels te gebruiken. De 350 U-Deluxe wordt standaard geleverd met een houten bankje, luchtpomp, twee aluminium peddels, draagtas en een reparatiesetje. Dit maakt de Aqua Marina 350 U-Deluxe zeer gebruiksvriendelijk en direct vaarklaar.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011017
Merk
Aqua Marina
Productnaam
350 U-Deluxe
Kleur
Grijs
Geschikt voor
Volwassenen
Aantal personen
5
Draagvermogen (kg)
480
Lengte
350
Afmetingen
350 x 160cm
Maximaal motorvermogen
15PK
Spiegelhoogte (cm)
38
Materiaal
5-Laags PVC
Vloertype
Airdeck bodem
Aantal luchtkamers
4
V-bodem
Nee
Davitsringen
Ja
Overdrukventiel
Ja
Zelflozer
Nee
Zitting
Ja
Peddels
Ja
Pomp
Nee
Draagtas
Ja
Handgrepen
Ja
Gewicht (kg)
34
In de verpakking
Rubberboot, houten bankje, luchtpomp, peddels, draagtas, reparatiesetje
Fabrieksgarantie
1 jaar
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Dennie

  Op

  Top bootje
  Goede prijs kwaliteit goed matriaal en vaart goed in me ééntje met 4pk snel in plane wel adviseer ik een elektrische pomp ook weer goed in te pakken in de bijgeleverde tas heb zelf nog een tas bijgekocht voor het airdek en peddels en bank dus met twee tassen naar het water en de hele plezier
 2. Totaalscore
  100%

  Door Dennie

  Op

  Top bootje
  Prijs kwaliteit zeker waar voor je geld stevig matriaal adviseer wel een elektrische pomp vaart goed in me ééntje met 4 pk snel en makkelijk in plane ook belangrijk goed op te bergen na gebruik past goed in de bijgeleverde tas heb zelf nog 1 tas bijgekocht voor het airdek en peddels en bank dus met 2 tassen naar het water en de hele dag plezier