Klantenservice
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle 1788 reviews
Zoeken

Het is momenteel wat drukker bij PostNL waardoor jouw pakket mogelijk wat langer onderweg is dan je gewend bent. Mocht het pakket op voorgemeld of gesorteerd blijven staan, raden wij aan om een aantal dagen te wachten.

Amarew XP 12-75 12V 75AH Lithium Accu

729,00
Amarew XP 12-75 12V 75AH Lithium Accu
Amarew XP 12-75 12V 75AH Lithium Accu
729,00
Merk: Amarew
Product Usps
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

Amarew XP 12V 75AH Lithium Accu is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Dankzij de bluetooth app kunt u het accuverbruik van de accu zorgeloos monitoren.

 
Plus- en minpunten
  • Voordeligste lithium accu op de markt
  • Voor onder andere uw elektromotor, boot of caravan
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
  • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood
Omschrijving

Amarew XP 12-75 12V 75AH Lithium Accu is geschikt voor diverse voertuigen, zoals een elektromotor, boot of caravan. Zo kunt u met de Amarew XP Lithium accu een dagje het water op met uw elektromotor. De Amarew XP Lithium accu is een stuk lichter en compacter dan alle andere accu's. De lithium accu is een stuk lichter dan bijvoorbeeld een gel accu, loodaccu of een AGM accu. Doordat de Amarew XP Lithium accu zo licht is, is het vrij eenvoudig te vervoeren.

De Amarew XP Lithium accu is een 12 Volt accu en is volledig afgesloten en onderhoudsvrij. Dit houdt in dat u uw accu niet hoeft te onderhouden, wanneer u deze volledig opgeladen accu gaat opbergen voor het winterseizoen. De Amarew Lithium accu heeft zo zijn voordelen, want bij een loodaccu moet u regelmatig uw accu opladen. Een loodaccu van 105AH gaat tenslotte maar tot ongeveer 65AH. Dit is niet geheel duurzaam. Hierdoor kunt u bijna de volledige accucapaciteit benutten in tegenstelling tot andere soorten accu's. De Amarew Lithium accu is voorzien van bouten die goed functioneren als accuklemmen. Dit is handig voor bij het monteren van de kabelogen. De prijs van de Amarew XP Lithium accu is het meest voordelig, terwijl de kwaliteit vrijwel hetzelfde is. Bootman heeft de Amarew XP Lithium accu getest onder extreme omstandigheden om de kwaliteit te waarborgen. De extreme omstandigheden waarop is getest zijn kou, hitte en waterdichtheid. De accu is verhit tot 57 graden Celsius. Na de test bleef de accu optimaal functioneren. De Amarew XP Lithium accu heeft een garantie van 5 jaar.

: Amarew XP 12-75 12V 75AH Lithium Accu beschikt ook nog over een bluetooth functie. Via de app kunt u onder andere het verbruik inzien en het meet ook de temperatuur. Dit is handig om te weten, zodat u de volledige controle heeft en u niet tegen verrassingen kunt komen te staan. De BMS-functie (Batterijmanagementsysteem) beschermt de accu tegen: over-ontladen, overladen, overspanning en een te hoge temperatuur.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013875
Merk
Amarew
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
75,00
Afmetingen
26 x 21.3 x 16.8cm
Gewicht (kg)
9,00
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Ja
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
5 jaar