Klantenservice
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle 1788 reviews
Zoeken

Het is momenteel wat drukker bij PostNL waardoor jouw pakket mogelijk wat langer onderweg is dan je gewend bent. Mocht het pakket op voorgemeld of gesorteerd blijven staan, raden wij aan om een aantal dagen te wachten.

Amarew XP 12-40 12V 40AH Lithium Accu

399,00
Amarew XP 12-40 12V 40AH Lithium Accu
Amarew XP 12-40 12V 40AH Lithium Accu
399,00
Merk: Amarew
Product Usps
Nog 6 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Amarew XP Lithium accu 12V 40AH is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Dankzij de app kunt u de status van de lithium accu zorgeloos monitoren.

 
Plus- en minpunten
  • Voordeligste lithium accu op de markt
  • Voor onder andere uw elektromotor of caravan mover
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
  • Niet geschikt in combinatie met 500W+ omvormers
Omschrijving

Amarew XP 12-40 12V 40AH Lithium Accu is geschikt voor onder andere uw elektromotor of caravan. Zo kunt u met de Amarew XP Lithium accu bijvoorbeeld een dagdeel varen met uw elektromotor of uw caravan van stroom voorzien. De Amarew XP lithium accu is compacter en lichter dan andere soorten accu's dankzij de lithium technologie. Door de lithium technologie is de accu vele malen lichter dan een AGM, gel of loodaccu, waardoor is de accu makkelijk te vervoeren.

De Amarew XP lithium accu is volledig afgesloten en onderhoudsvrij. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de staat van de Amarew XP lithium accu als u deze een tijdje niet gebruikt. U kunt de Amarew XP lithium accu namelijk volledig opgeladen wegzetten. Dit is bijvoorbeeld bij een traditionele loodaccu niet mogelijk. Een loodaccu moet u regelmatig ontladen en opladen om de duurzaamheid te behouden. Door de lithium technologie kunt u de Amarew accu tot 95% ontladen. Hierdoor kunt u het volle vermogen gebruiken in tegenstelling tot bij een loodaccu. Zo kunt u een loodaccu van 105AH maar ontladen tot ca. 65AH. De accu is voorzien van bouten die kunnen functioneren als accuklemmen bij het monteren van kabelogen van het apparaat. Voor het lithium segment heeft de Amarew XP lithium accu de voordeligste prijs, maar heeft een hoge kwaliteit.

De Amarew XP lithium accu beschikt over een bluetooth app. U kunt een bluetooth app downloaden om zo gemakkelijk uw Amarew accu te monitoren. Via de app kunt u onder andere het verbruik en de status van uw accu krijgen. Zo staat u nooit voor verrassingen tijdens het gebruik van de accu. De BMS (Batterijmanagementsysteem) beschermt de accu tegen onder andere een te hoge temperatuur en verandering in de balans tussen de cellen.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013874
Merk
Amarew
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
40,00
Afmetingen
19.8 x 16.6 x 17cm
Gewicht (kg)
6,00
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Ja
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
5 jaar