95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Amarew XP 12-200 12V 200AH Lithium Accu

1.849,-
Merk: Amarew
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Amarew XP 12V 200AH lithium accu is licht van gewicht en daardoor eenvoudig te vervoeren. Tevens is deze accu kwalitatief erg sterk en de voordeligste in zijn segment

 
Plus- en minpunten
  • Voordeligste lithium accu op de markt
  • Voor onder andere uw elektromotor, boot, caravan, of noodstroom
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood
Omschrijving

Deze Amarew XP 12-200 12V 200AH lithium accu kunt u gebruiken voor zowel uw elektromotor, boot, caravan of als noodstroom. De Amarew XP lithium accu is ideaal voor uw elektromotor om een middagje te varen met uw familie of vrienden. Tevens kan de Amarew XP lithium accu uw elektrische apparaten voorzien van stroom. De Amarew XP lithium accu is door zijn lithium technologie lichter en compacter dan andere soorten accu's. Zo weegt deze accu maar 25kg. Hierdoor is deze lithium accu van Amarew gemakkelijk te vervoeren naar uw favoriete wateren.

Deze Amarew XP lithium accu is een 12 volt accu en is onderhoudsvrij en volledig afgesloten. Hierdoor kunt u deze Amarew lithium accu zorgeloos voor langere tijd opbergen zonder dat uw hier naar om hoeft te kijken. Dit is niet mogelijk bij lood, AGM en gel accu's. Deze accu's dienen regelmatig te worden ontladen en worden opgeladen voor een langere levensduur. Tevens kunt u de Amarew XP lithium accu tot wel 95% ontladen. Zo kunt u bij de Amarew XP lithium accu bijna de volledige accu capaciteit gebruiken. AGM accu s kunnen worden ontladen tot 70% en loodzuur accu's tot maar 50%. De Amarew lithium accu beschikt over speciale bouten. Deze bouten functioneren als accuklemmen bij het monteren van de kabelogen. De Amarew XP lithium accu is kwalitatief erg sterk en is de voordeligste lithium accu in haar segment.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013878
Merk
Amarew
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
200,-
Afmetingen
485 x 17 x 24cm
Gewicht (kg)
25
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Nee
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
5 jaar