95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Amarew XP 12-20 12V 20AH Lithium Accu

229,-
Merk: Amarew
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Amarew XP lithium 12V 20AH accu is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Dankzij de bluetooth app kunt u het accuverbruik van de lithium accu zorgeloos monitoren.

 
Plus- en minpunten
  • Voordeligste lithium accu op de markt
  • Voor onder andere uw elektromotor of voerboot
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
  • Niet geschikt in combinatie met omvormers
Omschrijving

De Amarew XP 12V 20AH Lithium Accu kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld uw elektromotor of voor uw karperboot als u gaat vissen. De Amarew XP Lithium accu is geschikt om een dagje te gaan varen met uw elektromotor. Het grote voordeel van deze accu is dat de accu een stuk lichter en compacter is dan alle andere soorten accu's. De Amarew XP12-20 12V 20AH Lithium Accu weegt namelijk een stuk minder dan bijvoorbeeld een accu gemaakt van lood, AGM of gel. Dit is ideaal, want hierdoor kunt u de accu een stuk makkelijker vervoeren.

De Amarew Lithium Accu heeft nog meer voordelen. De Lithium accu is namelijk onderhoudsvrij en volledig afgesloten, hierdoor hoeft u geen onderhoud te plegen tijdens het winterseizoen. Bij een loodaccu is dit wel het geval, want deze accu moet regelmatig ontladen en opladen in verband met de duurzaamheid van het product. De Amarew Lithium accu kan wel tot 95% ontladen, hierdoor kunt u bijna de volledige capaciteit van de accu benutten. Bij bijvoorbeeld een loodaccu kan dit niet. Dit soort accu s van 105AH kunnen uiteindelijk maar ontladen tot ongeveer 65AH. De Amarew Lithium accu is voorzien van bouten die functioneren als accuklemmen bij het monteren van de kabelogen. De Amarew XP 12V 20AH Lithium Accu is de voordeligste lithium accu in haar segment, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is met andere lithium accu's.

De Amarew XP 12V 20AH Lithium accu beschikt ook over een bluetooth app. Als u eenmaal de app heeft gedownload kunt u uw accustatus volledig zelf monitoren. Hierin kunt u precies zien wat de status van de lading is en de temperatuur kan worden gemeten. Door zelf de controle te hebben komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. De BMS-functie (Batterijmanagementsysteem) beschermt de accu tegen onder andere diep ontladen, overladen en balans tussen de cellen.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013873
Merk
Amarew
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
20,-
Afmetingen
18.1 x 7.6 x 16.6cm
Gewicht (kg)
3
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Ja
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
5 jaar