95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2440 reviews
Zoeken

Amarew XP 12-150 12V 150AH Lithium Accu

1.399,-
Merk: Amarew
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Amarew XP 12V 150AH Lithium Accu is licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren.

 
Plus- en minpunten
  • Voordeligste lithium accu op de markt
  • Voor onder andere uw elektromotor, boot, caravan, of noodstroom
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood
Omschrijving

De Amarew XP Lithium Accu is geschikt voor uw elektromotor, caravan, boot of als noodstroom. De Amarew XP Lithium Accu is ideaal voor bijvoorbeeld een dagje varen met jouw elektromotor of om jouw apparatuur in de boot van stroom te voorzien. De Amarew XP Lithium Accu is door de lithium technologie een compacter en lichtere soort accu dan andere accu's. De Amarew XP Lithium Accu heeft namelijk veel minder gewicht dan een lood, AGM en gel accu. Waardoor de Amarew XP Lithium Accu gemakkelijk te vervoeren is.

De Amarew XP Lithium Accu is helemaal afgesloten en hoeft niet onderhouden te worden daardoor kunt u de accu volledig opbergen in het winterseizoen. Bij een loodaccu is dit bijvoorbeeld niet mogelijk, deze dient regelmatig te ontladen en opgeladen moeten worden om de duurzaamheid te behouden. De Amarew XP Lithium Accu is, door zijn lithium technologie, tot 95% te ontladen. Waardoor u de volle capaciteit kunt gebruiken in tegenstelling tot andere soorten accu's. Daardoor kunt u een loodaccu van 105AH maar ontladen tot ca. 65AH. De accu heeft bouten die functioneren als accuklemmen waar je de kabelogen op kunt monteren. De Amarew XP Lithium Accu is het meest voordeligst in het segment, terwijl de kwaliteit te vergelijken is met vele andere merken lithium accu's.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013877
Merk
Amarew
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
150,-
Afmetingen
48.5 x 17 x 24.1cm
Gewicht (kg)
20
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Nee
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
5 jaar