95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Amarew XP 12-100 12V 100AH Lithium Accu

Special Price 549,- Regular Price 749,-
Merk: Amarew
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Amarew XP 12V 100AH Lithium Accu is licht van gewicht en daarom gemakkelijk te vervoeren.

 
Plus- en minpunten
  • Voordeligste lithium accu op de markt
  • Voor onder andere uw elektromotor, boot of caravan
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood
Omschrijving

Amarew XP 12-100 12V 100AH Lithium Accu is geschikt voor bijvoorbeeld uw camper, caravan, elektromotor of boot. U kunt met de 100AH lithium accu bijvoorbeeld een dagje elektrisch varen of uw apparatuur in de caravan van stroom voorzien. Dankzij de lithium technologie is de 100AH lithium accu lichter en compacter dan elke andere soort accu. De Amarew XP Lithium Accu weegt namelijk vele malen minder dan een lood, AGM en gel accu. Hierdoor is de 100AH lithium accu makkelijk te vervoeren.

De Amarew XP Lithium Accu is volledig afgesloten en onderhoudsvrij. Doordat de Amarew XP Lithium Accu onderhoudsvrij is kunt u, in tegenstelling tot bij een loodaccu, de accu zorgeloos in het winterseizoen opbergen. Een loodaccu moet u namelijk regelmatig ontladen en opladen voor de duurzaamheid. U kunt de lithium accu door de lithium technologie tot 95% ontladen. Hierdoor kunt u de volle amperage gebruiken in tegenstelling tot bij andere soorten accu's. Zo kunt u een loodaccu van 105AH maar ontladen tot ca. 65AH. De accu is voorzien van bouten die kunnen functioneren als accuklemmen bij het monteren van kabelogen. De Amarew XP Lithium Accu heeft de voordeligste prijs in het lithium segment, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is met andere merken lithium accu's. De Amarew XP Lithium Accu is getest onder extreme omstandigheden met de Bootman test. Tijdens deze test is de lithium accu getest onder de volgende omstandigheden: Hitte, kou en waterdichtheid. Zo is de accu bijvoorbeeld verhit tot 57 graden Celsius. Na de test bleef de accu optimaal functioneren. De Amarew XP Lithium Accu heeft een garantie van 5 jaar.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013876
Merk
Amarew
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
100,-
Afmetingen
30.7 x 16.8 x 21.1cm
Gewicht (kg)
13
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Nee
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
5 jaar