95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Amarew XM180 Elektromotor

Special Price 799,- Regular Price 1.589,-
Amarew XM180 Elektromotor
Amarew XM180 Elektromotor
Special Price 799,- Regular Price 1.589,-
Merk: Amarew
Ca. 5PK stuwkracht 2700W Stroomverbruik 15KG gewicht
Product Usps
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Amarew XM180 elektromotor is een unieke elektromotor met 180 LBS stuwkracht. De Amarew XM180 elektromotor is gemaakt van sterk RVS en is ook geschikt voor bootverhuur.

 
Plus- en minpunten
  • 180 LBS stuwkracht (ongeveer 5PK)
  • Verbruikt minimale stroom door efficiënte stroomregelaar
  • Gemaakt van duurzaam RVS voor een lange levensduur
  • Helmstok is niet kantelbaar
Omschrijving

De Amarew XM180 is een elektrische buitenboordmotor met een stuwkracht van 180 LBS (ongeveer 5PK). De Amarew XM180 elektrische buitenboordmotor is zeer uniek door het strakke design en zijn efficiënte stroomverbruik. De Amarew XM180 heeft een lange levensduur door de vervangbare anode. Door de combinatie van duurzaamheid en efficiëntie is de Amarew XM180 ideaal voor bootverhuur.

De as, motorbehuizing en beugel van de Amarew XM180 zijn gemaakt van zeer stevig en duurzaam RVS. Dit maakt de Amarew XM180 een stevige en degelijke elektromotor die niet snel kapot zal gaan bij bijvoorbeeld een stootje. Hierdoor worden uw zorgen als bootverhuurder of gebruiker ontnomen tijdens het varen.

De Amarew XM180 is een 48V elektromotor beschikt over een zeer slimme en efficiënte stroomregelaar. Dit zorgt ervoor dat u met de Amarew XM180 een langere vaartijd heeft. Tevens is de Amarew XM180 zeer duurzaam. De Amarew XM180 is namelijk voorzien van een anode. De vervangbare anode vangt roest op en voorkomt dat uw motor gaat roesten. De anode is vervangbaar en als u de anode tijdig vervangt zal dit roest op uw elektrische motor voorkomen. Wij raden u aan om de anode ongeveer om de 2 jaar te vervangen. U kunt de vervangbare reserve anode apart bijbestellen. Dit is in vergelijking met andere elektromotoren zeer uniek.

Deze Amarew XM180 elektrische buitenboordmotor beschikt over een borstelloze motor. Hierdoor is de Amarew XM180 duurzamer en stiller dan vergelijkbare elektromotoren. Tevens wordt de elektromotor hierdoor minder snel heet. Ook zal de motor minder snel slijten dan een motor met koolborstels, hierdoor zal de Amarew XM180 langer mee gaan. De meegeleverde helmstok is uitschuifbaar en traploos bestuurbaar voor extra comfort tijdens het varen. Dit maakt het mogelijk om de snelheid geleidelijk aan te passen. De helmstok is echter niet kantelbaar, waardoor u deze niet van hoogte kunt veranderen. De Amarew XM180 wordt zonder stuur of gashendel geleverd, dit wordt bij de Amarew XM180R wel meegeleverd. Hierdoor kunt u de elektromotor besturen met een echt stuur. De Amarew XM180 is niet alleen heel sterk maar ook erg licht van gewicht. Deze elektromotor weegt slechts 12kg. Dit is erg licht voor buitenboordmotor in deze vermogensklasse.

De Amarew XM180 heeft een roestvrijstalen as van 90cm lang. Tevens beschikt de Amarew XM180 van een 3-blads propeller. Dankzij de 3-blads propeller kunt u zeer soepel door het water varen. Tevens is deze propeller bestendig tegen wier waardoor u niet bang hoeft te zijn dat u vast komt te staan tijdens het varen. Bij de Amarew XM180 wordt een batterijkabel met kabelogen meegeleverd. Hierdoor kunt u de elektrische buitenboordmotor gemakkelijk en veilig op uw accu aansluiten. Op de helmstok van de Amarew XM180 is een LED indicator aanwezig. Hierop wordt aangegeven hoeveel procent van de accucapaciteit er nog aanwezig is. De Amarew XM180 is voorzien van een LED indicator. Deze LED indicator geeft aan hoeveel procent van de accucapaciteit er nog aanwezig is. Deze LED-indicator kunt u vinden op de helmstok.

De garantieperiode in de bijgeleverde handleiding is incorrect. U krijgt van ons standaard 2 jaar garantie op de elektromotoren van AMAREW. De correcte handleiding kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013648
Merk
Amarew
Productnaam
Amarew XM180
Stuwkracht (lbs)
180
Stuwkracht (PK)
5,-
Toepassing
Motorboten en dagzeilers (100kg+)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Professioneel
Bediening
Helmstok
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Ja
Voedingsspanning
48V
Vermogen (W)
2.700
Aansluiting
Kabelogen
Lengte aansluitkabel (cm)
180
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
90
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd (kWh)
1,-
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd (kWh)
3,-
Gewicht (kg)
15
Fabrieksgarantie
2 jaar
Bijlage