Amarew XM Gashendel voor Zijmontage

De Amarew XM gashendel voor zijmontage is geschikt als accessoire voor de Amarew XMR-serie. De Amarew XM gashendel voor zijmontage is enkel geschikt voor de Amarew XMR-modellen.

Productnummer
10011264
189,00
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, dinsdag bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Geschikt voor de Amarew XMR elektromotoren
  • Origineel onderdeel
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Eenvoudig te monteren en aan te sluiten
  • Niet geschikt voor andere Amarew elektromotoren

Omschrijving

De Amarew XM gashendel voor zijmontage is een accessoire voor de Amarew XMR-modellen elektromotoren. De Amarew XM gashendel voor zijmontage is enkel geschikt voor de Amarew XMR-modellen. Met de Amarew XM gashendel voor zijmontage kunt u zeer eenvoudig de snelheid van uw elektrische buitenboordmotor aanpassen. Zo kunt u de snelheid van de elektromotor aanpassen zonder deze aan te raken. Met de gashendel kunt u zowel vooruit als achteruit varen. De Amarew XM gashendel voor zijmontage is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Dit is zeer eenvoudig, omdat de gashendel aan de zijkant van de stuurconsole is te bevestigen. Hierdoor kunt u de elektromotor gemakkelijk besturen vanaf de zijkant van de stuurconsole.

Let op: De Amarew XM gashendel voor zijmontage kunt u alleen gebruiken voor de Amarew XMR-modellen. De Amarew gashendel kan niet gebruikt worden voor andere Amarew modellen of andere merken elektrische buitenboordmotoren. Heeft u een elektrische buitenboordmotor van een ander merk, kunt u kijken of deze een gashendel leveren voor uw elektromotor.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amarew XM Gashendel voor Zijmontage
Uw waardering