95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2336 reviews
Zoeken

Amarew Kunststof Accubak

34,99
Merk: Amarew
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Amarew accubak is gemaakt van kwalitatief en stevig kunststof en wordt geleverd met veiligheidsriem. De accubak is te bevestigen aan elk oppervlak met de montagebeugels.

 
Plus- en minpunten
  • Stevige kunststof accubak
  • Geleverd met veiligheidsriem en montagebeugels
  • Spatwaterdicht
  • Eenvoudig op te tillen
  • Geen ingebouwde zekering, accupolen en accu-indicator
Omschrijving

De Amarew accubak is gemaakt van kwalitatief en stevig kunststof. De Amarew accubak is spatwaterdicht en daardoor ideaal voor bijvoorbeeld boten zonder een accucompartiment. Naast water beschermt de Amarew accubak uw accu ook tegen stof en vuil. Hierdoor is uw accu beschermt tegen alles van buitenaf. De accu is gemakkelijk in de Amarew accubak te plaatsen. U hoeft enkel de accu in de accubak te plaatsen, de kabelogen van bijvoorbeeld uw elektrische buitenboordmotor te bevestigen en de deksel te sluiten. Hierna kunt u gebruik maken van de accu terwijl deze beschermt is door de Amarew accubak.

De Amarew accubak wordt geleverd met een veiligheidsriem en een montagebeugel. De veiligheidsriem heeft twee doeleindes. De eerste is om de deksel op de accubak te houden. Zo weet u zeker dat uw accu beschermt blijft. De tweede is in combinatie met de montagebeugel. U kunt de montagebeugel namelijk bevestigen aan elk oppervlak. Vervolgens plaatst u de Amarew accubak hierop en kunt u de montagebeugel hierdoorheen halen. Zo blijft de Amarew accubak op één plek stevig staan.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Afmetingen: 205 x 135 x 160
265 x 175 x 20
325 x 175 x 210
305 x 190 x 260
In de verpakking: Een accubak met bevestingsmateriaal
Een deksel
Een veiligheidsriem
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013656
Merk
Amarew