Klantenservice
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle 1788 reviews
Zoeken

Het is momenteel wat drukker bij PostNL waardoor jouw pakket mogelijk wat langer onderweg is dan je gewend bent. Mocht het pakket op voorgemeld of gesorteerd blijven staan, raden wij aan om een aantal dagen te wachten.

Top 3 beste kano's/kajaks voor beginners

Top 3 beste kano's/kajaks voor beginners

Als beginnende kanoër of kajakker is het van belang dat je direct de juiste kano of kajak aanschaft. Er zijn namelijk erg veel verschillende types. Bovendien wordt er niet altijd vermeld of een kano of kajak geschikt is voor beginners. Dit maakt het soms lastig om de juiste kano of kajak te kiezen. Om je te helpen in het maken van de juiste keuze, hebben wij een top 3 gemaakt.
#1 Hydro Force Ventura Kajak

De Hydro Force Ventura is een tweepersoons kajak voor beginners en heeft een draagvermogen van 200 kg. De Hydro Force Ventura is de ideale kajak voor beginners aangezien de kajak zeer voordelig, stabiel en comfortabel is. De Hydro Force Ventura is geschikt voor vlak water en rivieren met rustig water. Door het brede design is de kajak makkelijk te besturen en hierdoor ideaal voor beginners. De twee verstelbare zittingen zorgen ervoor dat je samen met je vriend(in) of familielid comfortabel kan genieten van de natuur. Bovendien heeft de Hydro Force Ventura een lange levensduur door het 3-laagse PVC en de nylon hoes. De nylon hoes zorgt ervoor dat de kajak goed bestendig is tegen de zon, olie en zeewater. Zo heb je extra lang plezier van de Hydro Force Ventura. Dankzij de bagagetas kan je al je spullen meenemen wanneer je op avontuur gaat. Denk hierbij aan eten, drinken en je elektronica. Dankzij de bagagetas kan je extra lange tochten varen. Een ander groot voordeel is dat de Hydro Force Ventura standaard geleverd wordt met peddels, een pomp en reparatieset. Zo kan je direct het water op!

Voordelen op een rij:

 • De ideale kajak voor beginners die willen varen op vlak en rustig water
 • De voordeligste kajak met een draagkracht voor twee personen
 • Verstelbare stoelen zodat je volledig tot rust kunt komen in de natuur
 • Opvouwbaar en weegt slechts 19 kg zodat je de kajak eenvoudig kunt vervoeren
 • Dankzij het 3-laags PVC en de nylon hoes een lange levensduur
Lees meer
#2 Sevylor Alameda Premium Kano

De Sevylor Alameda Premium is een sportieve 3-persoons kano perfect voor vlak en rustig water. Dankzij de draagkracht van 210 kg kan je samen met twee volwassenen en één kind genieten op het water. Zo kan je bijvoorbeeld een heerlijk dagje varen met je gezin. De verstelbare stoelen met een hoge rugleuning zorgen er bovendien voor dat iedereen comfortabel kan peddelen. De Sevylor Alameda Premium is uitermate geschikt voor beginners omdat de kano is voorzien van een uitschuifbare vin, waardoor je niet snel zal omslaan. Een ander groot voordeel aan de Sevylor Alameda Premium is dat de kano beschikt over een Easy Inflate System. Dit systeem zorgt er voor dat je alle 3 de luchtkamers tegelijkertijd kunt opblazen. Dit bespaart veel tijd. Het Easy Inflate System is ideaal als je bijvoorbeeld in de brandende zon staat en snel het water op wilt. De 3 luchtkamers maken de Sevylor Alameda Premium bovendien erg veilig. Als er één luchtkamer lek gaat zullen de andere luchtkamers functioneren als drijfmiddel. Kortom, de Sevylor Alameda Premium is een zeer comfortabele, veilige en gebruiksvriendelijke kano.

Voordelen op een rij:

 • De ideale kano voor beginners die willen varen op vlak en rustig water
 • Door de draagkracht van 210 kg kan je een gezellig dagje varen met je gezin
 • Erg comfortabel door de verstelbare stoelen met hoge rugleuning
 • Dankzij het Easy Inflate System kan je de kano gemakkelijk en snel opblazen
 • Dankzij de 3 luchtkamers zal je niet zinken als je één lekke luchtkamer hebt
Lees meer
#3 Hydro Force Lite Rapid x2 Kajak

De Hydro Force Lite Rapid x2 Kajak is een erg ruime, lichte en snelle kajak. De kajak weegt namelijk slechts 13 kg, zodat je op hoge snelheden kan kajakken. Door het brede design is de Hydro Force Lite Rapid x2 erg geschikt voor beginnende kajakkers op rustig water. Daarnaast kan je dankzij de twee bagageruimtes veel bagage meenemen. Zo kan je bijvoorbeeld je eten, drinken en telefoon meenemen. Dit maakt de Hydro Force Lite Rapid x2 een uitstekende keuze voor het kajakken van lange tochten met je vriend(in) of familielid. Bovendien is de kajak voorzien van twee comfortabele zittingen. zodat je op een aangename manier kunt genieten van de buitenlucht. De V-vormige bodem in de kajak zorgt ervoor dat je de kajak gemakkelijk kunt besturen. Mede hierdoor is de Hydro Force Lite Rapid x2 geschikt voor beginners. De Hydro Force Lite Rapid x2 is erg gebruiksvriendelijk door de bijgeleverde peddels, stoelen en reparatieset.

Voordelen op een rij:

 • De perfecte kajak voor avonturiers die lange tochten op hoge snelheden willen kajakken
 • Twee bagageruimtes zodat je al je eten en drinken kunt meenemen
 • Dankzij het lichte gewicht van 13 kg kan je de kajak makkelijk vervoeren
 • Voorzien van twee aangename zitjes zodat je volledig tot rust kunt komen
 • Erg wendbaar door de V-vormige bodem
Lees meer
Meer te weten komen over kano's en kajak?
Top 3 beste kano's / kajaks

Er zijn veel verschillende kano's en kajaks op de markt. Hierdoor is het soms lastig om de juiste kano of kajak te kiezen voor jouw wensen en behoeften. Om deze keuze zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij een top 3 gemaakt van de beste kano's en kajaks. Deze top 3 hebben we opgesteld op basis van de prijs-kwaliteitverhouding, gebruiksvriendelijkheid en de beoordelingen van al onze kano's en kajaks.

Lees meer
De voor- en nadelen van een opblaasbare kano of kajak

Als je wilt kanoën of kajakken moet je een keuze maken tussen een opblaasbare of harde kano of kajak. Een opblaasbare kano of kajak is lichter, sneller, elastischer en makkelijker te vervoeren dan de harde variant. Dit komt omdat een opblaasbare kano of kajak gemaakt is van PVC in plaats van hard materiaal en een opblaasbare kano of kajak is vaak voordeliger. Hierdoor is een opblaasbare kano of kajak bijna altijd een betere keuze ten opzichte van een harde kano of kajak.

Lees meer
Verschillende typen kajaks / kano's

Er zijn een aantal verschillende typen kano's en kajaks. De algemene kano wordt ook wel de Canadese kano genoemd. Deze standaard kano is vrij breed, stabiel en is geschikt voor minimaal twee personen. Naast deze standaard kano kan je ook kiezen voor de kajak, dit is een smallere kano die in de meeste gevallen gebruikt wordt door één persoon tegelijk. De kano en kajak zijn ook onder te verdelen in verschillende type, zoals bijvoorbeeld recreatie kano's en sit-on-top kajaks.

Lees meer