95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Adeco Adeprene Forte

Waardering:
97% of 100
Merk: Adeco
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Adeco Adeprene Forte lijm is speciaal voor op alle hypalon en neopreen RIB's en rubberboten. Deze hoogwaardige 2-componenten rubberbootlijm is geschikt voor de grootste reparaties.

 
Plus- en minpunten
 • 2-Componenten rubberboot lijm
 • Speciaal gemaakt voor hypalon RIB's en rubberboten
 • Eenvoudig te verwerken
 • Geschikt voor de grootste reparaties
 • Niet geschikt voor PVC
Omschrijving

Adeco Adeprene Forte lijm is speciaal gemaakt voor gebruik op alle hypalon en neopreen RIB's en rubberboten. Adeprene Forte is ontwikkeld door het Italiaanse merk Adeco. Dit gerenommeerde merk wordt sinds jaar en dag gebruikt wordt voor kleine en grote reparaties aan alle soorten RIB's en rubberboten.

Adeco Adeprene Forte hypalon lijm is een hoogwaardige 2-componten rubberboot lijm. Het is eenvoudig te verwerken, geschikt voor de grootste reparaties en het verlijmen van grote onderdelen waar veel kracht op komt te staan, zoals relingen en stootranden. Adeco Adeprene Forte hypalon lijm wordt geleverd in een praktische hersluitbare verpakking met een inhoud van 125ml, 400g of 850g lijm en verharder.

Gebruiksaanwijzing

 1. De gedeeltes die u wilt verlijmen schuurt u licht op.
 2. Reinig de geschuurde oppervlakken met een cleaner.
 3. Meng in een apart bakje de juiste hoeveelheid lijm met 6-10% harder, oftewel de attivatore. Stevig doormengen en verwerk binnen 10 minuten.
 4. Smeer het mengsel op beide te verlijmen onderdelen en wacht 20 minuten.
 5. Herhaal stap 3 en 4. Na de tweede 20 minuten kunt u de gedeeltes op elkaar drukken.
 6. De lijm is na ongeveer 72 uur volledig uitgehard.

Tip: Zo controleert u of uw boot gemaakt is van PVC of hypalon/neopreen: Schuur een klein oppervlak rondom de beschadiging van uw boot op met schuurpapier. Indien uw boot van hypalon of neopreen is, dan zal stof ontstaan en het oppervlak zal mat van kleur worden. Bij PVC ontstaan er alleen krassen in het oppervlak, er ontstaat dus geen stof en de kleur van het materiaal verandert niet.

Specificaties

Type reparatiemiddel: 2-Componenten rubberboot lijm
Geschikt voor: Alle hypalon en neopreen rubberboten en RIB's
Verwerkingstijd: 30 minuten
Inhoud: 125ml, 400g of 850g
Specificaties
Algemeen
Productnummer
01-152401M
Merk
Adeco
Bijlage
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Peter

  Op

  no nonsens glue
  professionele lijm heeft mij diverse malen dure aankopen bespaard en doet gewoon wat het moet doen plakken dus no nonsens
 2. Totaalscore
  100%

  Door Jacobs

  Op

  Top product voor herstellingen aan rib als bij boot
  Kan prima verwerkt worden en herstelt prima. TOP!!!!!! !
 3. Totaalscore
  100%

  Door Bruno Beckers

  Op

  Zeer goed
  Zeer goede lijm met een redelijk lange droogtijd. Dosering is nogal moeilijk, er wordt geen maatbeker/lepel meegeleverd maar voor kleine herstellingen gaat prima met een doktorsspuitje
 4. Totaalscore
  100%

  Door Toine

  Op

  zeer sterke hypalonlijm!
  Deze hypalonlijm hecht perfect en blijft ook goed!! zou een goed idee zijn om de activator los te verkopen, Lijm is altijd over en de activator is niet / slecht houdbaar. Aanrader!
 5. Totaalscore
  80%

  Door Bart Vandenbrouck

  Op

  inorde
  Is werkelijk een goede lijm voor deze toepassing. De bijgeleverde verharder is ontoereikend bij de geleverde inhoud lijm (zelfs met de verhouding te respecteren) Echter dit produkt is werkelijk magisch. Wel dun uitstrijken en goed ontvetten vooraf. een aanrader.