Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven klantenservice- en magazijnmedewerkers. Solliciteer direct

6V Acculaders

Een 6V acculader komt minder vaak voor dan een 12V of 24V acculader. Dit komt doordat 6V accu’s minder vaak worden gebruikt waardoor een 6V acculader niet vaak nodig is. Een 6V acculader wordt nog wel soms gebruikt bij enkele scooters of brommers. In sommige scooters of brommers zit namelijk nog een 6V accu, waardoor een 6V acculader zeker nodig is. Een 6V acculader wordt het vaakst gebruikt bij oldtimers. Oldtimers beschikken vaak nog over een 6V accu. Aan de hand van een 6V acculader kunt u de accu van uw oldtimer goed onderhouden, aangezien dit bij oldtimers erg belangrijk is. Met een 6V acculader kunt u ook uw reserve 6V accu’s bijhouden. Er zijn aparte 6V acculaders verkrijgbaar, maar ook acculaders die zowel 6V als 12V kunnen laden. Dit is zeer geschikt als u beschikt over beiden soorten accu’s.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

6V Acculaders

Als u uw 6V acculader gebruikt voor het onderhouden van uw voertuig, dan is een druppellader zeer geschikt. Een 6V druppellader onderhoudt uw voertuig als u deze niet gebruikt. Dit is handig bij oldtimers, aangezien deze vaak voor een langere tijd stil staan. Op deze manier onderhoudt u uw accu goed en zorgt u met een 6V druppellader dat de accu niet kapot gaat.

Als u een acculader 6V wilt aanschaffen, kunt u zeker overwegen om een multifunctionele acculader aan te schaffen. Een 6 volt acculader heeft namelijk soms de optie om ook 12V te laden. Op deze manier kunt u de acculader 6 volt voor meerdere soorten accu’s gebruiken en hoeft u niet nog een aparte 12 volt lader aan te schaffen.

Er zijn verschillende keuzes voor een 6V acculader. Zo is bijvoorbeeld de Noco Genius G750 een druppellader met een strak design, maar met weinig functies en een simpel display. Voor een uitgebreider display kunt u kiezen voor de Benton BX-4 druppellader. De Tecmate Optimate 5 Volmatic acculader beschikt over meerdere functies en een uitgebreider display. Hierdoor kunt u op uw 6 volt lader beter de status aflezen.