Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

12V Startboosters

Met een startbooster 12V start u eenvoudig uw voertuig met een lege 12V accu. Een startbooster wordt ook wel accubooster genoemd. De 12V startboosters variëren in diverse factoren. Allereerst verschillen de startboosters in accucapaciteit. De grotere startboosters hebben een grotere accu met meer capaciteit waardoor zij langer gebruikt kunnen worden.

Daarnaast verschilt de startstroom. Dit is de startstroom die de 12V startbooster voor meerdere seconden kan leveren. De piekstroom is dus minder van belang omdat men vaak voor meerdere seconden start. De startboosters 12V variëren in startvermogen van 133CA tot 1000CA. Ook verschillen de startboosters in functies. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een jumpstarter met luchtcompressor aan te schaffen. Hiermee kunt u onder andere langs de weg uw banden oppompen.

Kies voor een Powerstart startbooster als u extreem grote voertuigen wilt starten. Powerstart startboosters worden vaak aangeschaft voor professioneel gebruik. Noco Genius startboosters zijn uniek, dankzij het kleine formaat en daarom populair. Echter worden de startboosters geleverd zonder 230V oplader en veiligheidscase die handig van pas komen in garages of bij verre reizen met de auto. Als u deze accessoires wilt, kunt u kiezen voor een Tacklife startbooster. Tacklife startboosters zijn de nieuwste startboosters op de markt, hebben een hoge kwaliteit, strak design en worden geleverd met accessoires voor een bijzonder, voordelige prijs.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren