Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Auto-acculaders

Tegenwoordig maken vrijwel alle auto's gebruik van 12 volt accu's. Een auto accu opladen gaat eenvoudig met een van onze automatische auto acculaders. De beschikbare auto acculaders binnen deze categorie variëren van laadstroom van 2,8A tot en met 25A. Hierbij kunt u kiezen voor een auto acculader die zeer weerbestendig is dankzij een IP68 certificering, maar ook voor een lader waarmee u ook 6- en 24 volt accu's kunt laden.

De laadstroom die u nodig heeft is afhankelijk van hoe groot uw accu is en hoe snel u wilt laden. Hoe hoger de laadstroom, hoe sneller de acculader laadt. Het is aan te raden om een laadstroom te gebruiken die maximaal 10% is van uw accucapaciteit. Heeft u dus een accu van 60Ah, dan is het raadzaam om maximaal te laden met 6A. Bent u op zoek naar een auto druppellader die uw accu enkel onderhoudt, kies dan voor een lader met een lage laadstroom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. CTEK PRO25S Acculader

    Leverbaar
    Waardering:
    100%
     269,94
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren