95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2336 reviews
Zoeken

Universele accuklemmen

13,-
Universele accuklemmen
Universele accuklemmen
13,-
Merk: Talamex
Product Usps
Nog 1 op voorraad
Voor 22:00 besteld, overmorgen bezorgd
Korte omschrijving

Deze boot accuklemmen kunnen gebruikt worden bij elk type loodaccu. Ze zijn gemaakt van massief messing en kunnen worden aangedraaid op de accupolen met een steeksleutel.

 
Plus- en minpunten
  • Met kabelaansluitbeugel
  • Gemaakt van massief messing
  • Geschikt voor alle accupolen
  • Vastschroeven met steeksleutel of ratel
Omschrijving

Deze accuklemmen voor uw boot zijn gemaakt van massief messing en zijn geschikt voor alle accupolen. De klemmen kunt u aandraaien op de accupolen met behulp van een steeksleutel of ratel. De accukabel is tussen de aansluitbeugel te klemmen of kan met behulp van een kabeloog worden vastgeschroefd aan één van de bouten. Met deze accuklemmen kunt u ook uw acculader gemakkelijk aansluiten op uw accu. Deze klemmen beschikken niet over een snelsluiting en zijn dus minder handig als u vaak uw buitenboordmotor aansluit op uw accu.

Doordat ze gemaakt zijn van massief messing zijn deze accuklemmen ideaal voor uw boot omdat ze bestand zijn tegen roest en corrosie.

Voordat u de accuklemmen bevestigt kunt u uw accupolen met een beetje vaseline insmeren. Dit zorgt ervoor dat de elektriciteit goed geleidt wordt en het voorkomt corrosie van de polen door water of vocht uit de lucht.

Specificaties

Materiaal: Messing
Kleur: Geel
Afmetingen: -
In de verpakking: Twee accuklemmen
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
05-14647005
Merk
Talamex