Voltium 12V 75AH Lithium Accu

De Voltium 75AH 12V lithium accu accu is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Dankzij de bluetooth app kunt u het accuverbruik van de accu zorgeloos monitoren.

Productnummer
10010015
729,00
Leverbaar
Bezorgd op dinsdag 14 februari
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Voordeligste lithium accu op de markt
  • Voor onder andere uw elektromotor, boot of caravan
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
  • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood

Omschrijving

De 12V lithium accu is geschikt voor bijvoorbeeld uw elektromotor, boot of caravan. Zo kunt u met de 12V lithium accu bijvoorbeeld een dagje gaan varen met uw elektromotor of uw apparatuur van stroom voorzien in uw boot of caravan. De 12V lithium accu is lichter en compacter dan iedere andere accu. Zo is een lithium accu vele malen lichter dan een gel accu, AGM accu of loodaccu. Hierdoor is de Voltium 12V 75AH lithium accu gemakkelijk te vervoeren.

De Voltium 12V 75AH lithium accu is volledig afgesloten en onderhoudsvrij. U hoeft de Voltium lithium accu namelijk niet te onderhouden, wanneer u deze volledig opgeladen tijdens bijvoorbeeld het winterseizoen opbergt. Een loodaccu moet u regelmatig ontladen en opladen voor de duurzaamheid, waardoor een lithium accu hier een voordeel in heeft. Hierdoor kunt u bijna de volledige accucapaciteit benutten in tegenstelling tot andere soorten accu's. Zo kunt u een loodaccu van 105AH maar ontladen tot ca. 65AH. De accu is voorzien van bouten die kunnen functioneren als accuklemmen bij het monteren van kabelogen. Voor het lithium segment heeft de 12V lithium accu de meest voordelige prijs, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is met andere merken lithium accu's. De 12V lithium accu is getest onder extreme omstandigheden met de Bootman test. Tijdens deze test is de lithium accu getest onder de volgende omstandigheden: Kou, hitte en waterdichtheid. Zo is de accu bijvoorbeeld verhit tot 57 graden Celsius. Na de test bleef de accu optimaal functioneren. De Voltium lithium accu heeft een garantie van 5 jaar.

De Voltium 12V 75AH lithium accu beschikt over een bluetooth functie. U kunt de Voltium app downloaden om zo gemakkelijk uw accu te monitoren. Via de Voltium app kunt u onder andere het verbruik en de temperatuur van uw accu zien. Zo heeft u volledige controle over uw accu en staat u niet voor vervelende verrassingen tijdens het gebruik. De BMS-functie (Batterijmanagementsysteem) beschermt de accu tegen: over-ontladen, overladen, overspanning en een te hoge temperatuur.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties

Specificaties
ToepassingBoten & caravans of campers
AccutypeLithium
Ontlaadt limietOntladen tot 95%
Werkspanning12V
Accucapaciteit (Ah)75,00
Afmetingen26 x 21.3 x 16.8cm
Gewicht (kg)9,00
AccupolenInwendig
Accu-indicatie via bluetoothJa
HandgrepenJa
Fabrieksgarantie5 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Voltium 12V 75AH Lithium Accu
Uw waardering