Voltium 12V 100AH Lithium Accu

Waardering:
100% of 100

De Voltium 12V 100AH lithium accu is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Dankzij de bluetooth app kunt u het accuverbruik van de lithium accu zorgeloos monitoren.

Productnummer
10010017
949,00
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Voordeligste lithium accu op de markt
  • Voor onder andere uw elektromotor, boot of caravan
  • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
  • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
  • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood

Omschrijving

De 100AH lithium accu is geschikt voor bijvoorbeeld uw boot, elektromotor, caravan of camper. U kunt met de 100AH lithium accu bijvoorbeeld een dagje elektrisch varen of uw apparatuur in de caravan van stroom voorzien. Dankzij de lithium technologie is de 100AH lithium accu lichter en compacter dan elke andere soort accu. De Voltium lithium 100AH 12V weegt namelijk vele malen minder dan een lood, AGM en gel accu. Hierdoor is de 100AH lithium accu makkelijk te vervoeren.

De 100AH lithium accu is volledig afgesloten en onderhoudsvrij. Doordat de Voltium accu onderhoudsvrij is kunt u, in tegenstelling tot bij een loodaccu, de accu zorgeloos in het winterseizoen opbergen. Een loodaccu moet u namelijk regelmatig ontladen en opladen voor de duurzaamheid. U kunt de lithium accu door de lithium technologie tot 95% ontladen. Hierdoor kunt u de volle amperage gebruiken in tegenstelling tot bij andere soorten accu's. Zo kunt u een loodaccu van 105AH maar ontladen tot ca. 65AH. De accu is voorzien van bouten die kunnen functioneren als accuklemmen bij het monteren van kabelogen. De Voltium 12V 100AH lithium accu heeft de voordeligste prijs in het lithium segment, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is met andere merken lithium accu's. De Voltium 12V 100AH lithium accu is getest onder extreme omstandigheden met de Bootman test. Tijdens deze test is de lithium accu getest onder de volgende omstandigheden: Hitte, kou en waterdichtheid. Zo is de accu bijvoorbeeld verhit tot 57 graden Celsius. Na de test bleef de accu optimaal functioneren.De Voltium lithium accu heeft een garantie van 5 jaar.

Aan de hand van de bluetooth functie kunt u gemakkelijk de temperatuur en het verbruik monitoren van uw Voltium lithium accu. U kunt hiervoor de Voltium app (alleen beschikbaar voor Android) downloaden. Zo kunt u zorgeloos gebruik maken van uw accu. De BMS-functie (Batterijmanagementsysteem) beschermt de accu tegen: over-ontladen, overladen, overspanning en een te hoge temperatuur.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties

Specificaties
ToepassingBoten & caravans of campers
AccutypeLithium
Ontlaadt limietOntladen tot 95%
Werkspanning12V
Accucapaciteit (Ah)100,00
Afmetingen30.7 x 16.8 x 21.1cm
Gewicht (kg)13,00
AccupolenInwendig
Accu-indicatie via bluetoothJa
HandgrepenJa
Fabrieksgarantie5 jaar

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Voltium 12V 100AH Lithium Accu
Uw waardering

Bijlagen